Carla Schroyen
>> Enter Site
01-Sei-Mio-Per-Sempre.mp3
Sei mio per Sempre

Exclusieve dinerconcerten

 ·         HET VIER JAARGETIJDEN DINERCONCERT
De vier jaargetijden symboliseren de inspiratiebron van een schitterende reeks dinerconcerten.
De sprankelende geboorte in de lente, zwoele zomeravonden badend in het licht, de kleurrijke herfst en de winterse rust vormen een ware symbiose van de gastronomische keuken en de licht klassieke muziek.
Laten we ieder jaargetijde vieren met aangepaste wijnen, gerechten en muziek.
Dit alles wordt gepresenteerd en gezongen door de charmante sopraan Carla Schroyen, begeleid door piano, viool, cello en eventueel accordeon.

 ·         WEENS DINERCONCERT
De stad Wenen staat tijdens dit elegante diner centraal. U waant zich in de Weense balzalen in de tijd van Johan Strauss, Robert Stolz en Franz Lehar. Mede door de inbreng van André Rieu met zijn Strauss-orkest is deze muziek wereldwijd bekend geworden.
Met veel flair presenteert en zingt de sopraan Carla Schroyen de prachtige melodieën uit deze tijd: ‘Wien du Stadt meiner Träume’, het Vilja lied , ‘Meine Lippen sie küssen so heiss’ en vele andere bekende Weense toppers, eveneens begeleid door piano, viool, cello en eventueel accordeon.

 

·         ITALIAANS DINERCONCERT
Italië is de bakermat van de opera: de Scala van Milaan, de Arena van Verona... Muziek van o.a. Puccini, Mascagni, Verdi en Napolitaanse liederen zullen u in vervoering brengen.
De sopraan Carla Schroyen, die samen met Andrea Bocelli zong en geprezen werd voor haar bezieling van de Italiaanse muziek, zal u laten genieten van deze passionele muziek. Melodieën zoals de beroemde aria ‘O mio babbino caro’, ‘Con te Partiro’ en het Napolitaanse Santa Lucia waarin u in de muzikale gondel kunt stappen, wederom begeleid door piano, viool, cello en eventueel accordeon en/of tenor.