Carla Schroyen
>> Enter Site
01-Sei-Mio-Per-Sempre.mp3
Sei mio per Sempre

Vier Jaargetijdenconcert

De vzw Sport en Muziek presenteert voor het seizoen 2011 - 2012 - 2013, het Vier Jaargetijdenconcert met Carla Schroyen.
Met de zangeres Carla Schroyen beleeft u een schitterend concert, waarin het Vier Jaargetijdenconcert van Antonio Vivaldi als een rode draad door de betoverende wereld van lichtklassieke muziek loopt.
Carla presenteert met charme en zingt met volle overgave prachtige liederen zoals ‘Im Frühling’ van Robert Stolz, ‘Summertime’ van Gershwin, ‘The Colors of the wind’ uit de film Pocahontas en het schitterende engelenlied ‘La Serenata’ van Braga.
Ze vertelt u het verhaal van de sprankelende geboorte van de lente, zwoele zomeravonden, de kleurrijke herfst en de winterse rust.
Mede door de warme stem van deze door Andrea Bocelli geprezen sopraan en de harmonieuze klanken van het professionele ensemble, gevormd door piano, viool, cello en accordeon, is deze voorstelling een absolute aanrader!

 

‘De Vier Jaargetijden met Carla Schroyen’ past perfect in een middagvoorstelling voor de derde leeftijd ( zie ‘De Vier Jaargetijden’ met Carla Schroyen). Om iedereen de kans te bieden dit schitterende concert bij te wonen, wordt dit concert ook ‘s middags gebracht.